Fönstertätning

Då var det dags för kvarteren Ballongen och Segelflygaren att få sina fönster och balkongdörrar tätade. Start sker vecka 1 och med början på Glidflyktsgatan 3.

Det är samma firma och arbetsledare som förra gången, dvs Fog och Fönster. Arbetsledaren heter Matte Jonasson och han nås på tel. 070-761 32 50. De kommer att avisera två dagar innan de behöver komma in och de behöver 1-2 dagar på sig. Tidsplanen är preliminär, det kan gå fortare eller ta lite längre tid på respektive adress.

Om ni inte kan vara hemma under den aviserade tiden så kan nycklar lämnas till fastighetsskötaren med tydlig märkning av lägenhetsnummer eller till någon granne.

Se till att det är rensat framför fönstren och glöm inte att ta ner eventuella gardiner.

OBS!
Om det inte är tomt framför fönstren så kommer lägenhetsinnehavaren att få bekosta den tid det tar för Fog och Fönster att se till att det blir tomt.

 

Kv. Ballongen
Adress Prel. startvecka Kommentar
Glidflyktsgatan 3 1 KLART
Glidflyktsgatan 5 2 KLART
Glidflyktsgatan 9 3 KLART
Segelflygsgatan 23 4 KLART
Segelflygsgatan 25 5 KLART
Segelflygsgatan 27 6 KLART
Segelflygsgatan 29 7 KLART
Skarpnäcks Allé 27 8 KLART
Skarpnäcks Allé 29 9 KLART


Kv. Segelflygaren

Adress Prel. startvecka Kommentar
Ballonggatan 6 10
Ballonggatan 10 11
Skarpnäcks Allé 35 12
Skarpnäcks Allé 13

Fönstertätning

Första delen av renoveringen blev klar i början av april. Den innefattade kvarteren Glidflykten och Uppvinden samt förskolan Segelflygaren. Renoveringen förtsätter fjärde kvartalet 2017 och beräknas bli klar första kvartalet 2018. Renoveringen görs främst för att minska på uppvärmningskostnaderna i föreningen, men medför ett par andra fördelar. Dels blir ljudisoleringen bättre och eftersom mindre damm kommer in mellan fönsterrutorna behöver man inte putsa mellan rutorna lika ofta. Nedan lista visar i vilken ordning arbetet fortskridit och kommer att ske. Vi uppdaterar listan så fort vi vet mer. 

Adresser Datum Fönstertätning